Menu
Sfaturi de ingriire

Ce cosmetice naturale alegem pentru îngrijirea zonei delicate din jurul ochilor

Menținerea sănătății și tinereții tenului ar trebui să înceapă mereu cu îngrijirea atentă a zonei sensibile de sub ochi. Fie că vorbim despre riduri, apariția cearcănelor și a pungilor, sau pur și simplu despre un aspect obosit, această zonă arată efectele trecerii timpului înaintea oricărei alte zone a feței noastre. De aceea, zona delicată de sub ochi are nevoie de atenție zilnică, dar și de utilizarea unor produse specifice. Alegem, așadar, cosmetice naturale, bogate în ingrediente active și fără parabeni sau ingrediente sintetice cu potențial periculos. Fiecare produs ar trebui ales perfect pentru nevoile pielii noastre!

Zona delicată de sub ochi: ce este diferit?

Pielea în sine este foarte subțire în această zonă, ceea ce înseamnă că este și mai predispusă să arate efectele negative ale trecerii timpului, expunerii la soare și a stilului de viață. În zona delicată de sub ochi, tenul este predispus la apariția ridurilor și a liniilor fine, devenind și mai subțire pe măsură ce timpul trece. De aceea este extrem de important să alegem cosmetice naturale care să ofere hidratare intensă, să hrănească pielea delicată și să o ajute să se regenereze. Zona de sub ochi este mai săracă în țesut moale precum grăsimea sau mușchii decât alte părți ale feței și astfel apare aici și lipsa de fermitate.

Crema contur ochi de la Apiterra este ideală pentru îngrijirea acestei zone delicate, fiind bogată în ingrediente naturale precum mierea de salcâm BIO și lăptișorul de matcă BIO. Aceste ingrediente apicole sunt cunoscute încă din Antichitate pentru proprietățile lor regenerative la nivelul pielii. Mai mult, crema conține și un complex revigorant din ceai verde, rodii și cafeină, pentru a diminua cearcănele și pungile și a asigura un efect de lifting. Să mai spunem că printre ingrediente se numără și acidul hialuronic, colagenul marin și extractul de susan, care stimulează regenerarea celulară?

apiterra ingrirea zonei ochilor articol

Zona delicată de sub ochi: îngrijirea intensă

Lipsa somnului, alimentația nesănătoasă și stresul fac parte din factorii care pot duce la apariția cearcănelor, pungilor și ridurilor chiar mai devreme decât am crede. Unul dintre motive este chiar viața modernă, care impune adesea un ritm rapid și favorizează lipsa odihnei. De aceea este necesar să ne protejăm pielea din interior spre exterior. Adică să ne schimbăm stilul de viață simplu și ușor, asigurându-ne că suntem mereu hidratați, odihniți și evitând, pe căt posibil, stresul. Avem nevoie și de cosmetice naturale cu efect intens, bogate în ingrediente active.

Apiterra propune un Ser intensiv antirid contur ochi, cu 99% ingrediente de origine naturală. Bogat în ingrediente apicole BIO, prelucrate la rece, acest ser conține un complex de ingrediente active naturale eficiente pentru menținerea sănătății și frumuseții acestei zone. Vorbim despre un produs concentrat, cu rol intens în prevenirea apariției ridurilor și estomparea celor existente. Complexul activ din ceai verde, rodii și cafeină este prezent și în compoziția acestui produs, iar extractul de hibiscus asigură un efect de umplere a ridurilor.

Indiferent ce produse alegem pentru îngrijirea zonei delicate de sub ochi, ar trebui să ne asigurăm că acestea sunt cosmetice naturale, bogate în ingrediente active esențiale pielii.

No Comments

    Leave a Reply