Menu
Ingrediente naturale / Produse / Sfaturi de ingriire

10 motive să folosești cosmetice cu miere de albine în rutina de îngrijire

Mierea de albine e unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care ni le-a făcut natura, având multiple beneficii asupra pielii noastre – iar azi vrem să te convingem să începi să folosești cosmetice cu miere de albine.

De ce să folosești cosmetice cu miere de albine

Alege cosmetice cu miere de albine pentru a te bucura de o suită de beneficii. Noi îți prezentăm zece dintre ele:

Mierea de albine are proprietăți antibacteriene

Am aflat în ultimul an cât de valoroasă este noțiunea de „antibacterian”. Ei bine, află că mierea de albine se bucură de această caracteristică, având rol antiseptic și antibacterian, de aceea există atât de multe cosmetice cu miere de albine, în special produse de curățare și îndepărtare a machiajului. Recomandarea noastră? Această apă micelară pentru ten sensibil

Mierea de albine este un bun exfoliant natural

În sezonul rece mai ales, pielea noastră pare că se descuamează – din acest motiv exfolierea e un pas necesar. Și mierea de albine bio e ingredientul care o să te ajute în acest proces, pentru că exfoliază în profunzime, dar nu este atât de abrazivă încât să compromită bariera de protecție a pielii.

Proprietățile antiinflamatoare ale mierii de albine

Cosmeticele cu miere de albine sunt un aliat de nădejde în ce privește ținerea sub control a excesului de sebum. Mai puțin sebum este echivalent stoparea apariției acneei.  

Super-kit: enzime și probiotice

Da, aceste componente se regăsesc în mierea de albine și, implicit, în cosmetice cu miere de albine. Ambele se completează reciproc: previn îmbătrânirea prematură, în timp ce estompează semnele actuale ale îmbătrânirii. Sună bine, nu?

Mierea de albine este un humectant puternic

Mierea de albine ajută apa să fie reținută în piele, deci potențează hidratarea de lungă durată și în profunzime a pielii.

Efect calmant

Mierea de salcâm îți va calma tenul și va preveni apariția roșeții, deci e ideală dacă ai un ten cuperozic, predispus la roșeată. Pentru a beneficia din plin de aceste beneficii, încearcă să alegi un produs cu o concentrație mare de ingrediente active cum este acest ser intensiv calmant .

Aceste produse cosmetice stimulează producția de colagen

Astfel, tenul tău va deveni mai ferm, elastic și catifelat; asta face și acest produs.

Ține departe cearcănele alegând cosmetice cu miere de albine

Tot datorită colagenului, mierea de albine din produsele de îngrijire te ajută în diminuarea cearcănelor și liniilor fine de sub ochi.

Protejează împotriva stresului la care este supusă pielea

Poluarea din marile orașe este principala sursă de stres pentru tenul nostru. Având efect antioxidant, cosmeticele cu miere de albine acționează ca o barieră, protejându-ne pielea.

Revitalizează pielea

Stimulând producția de colagen și având rol humectant, produsele cosmetice cu miere de albine ne asigură în permanență un ten hidratat și luminos. Sau, cum ne place mai degrabă să spunem, strălucitor.

 

Noi, la Apiterra, folosim doar miere de albine bio din Transilvania, iar produsele noastre au proveniență de până la 100% naturală. Motivul este simplu: credem în puterea ingredientelor naturale. Odată cu folosirea produselor naturale, trăim o reîntoarcere la valorile tradiționale – o reîntoarcere la puritate și simplitate fascinantă. 

Pentru noi, natural înseamnă mai bun. Alături de mierea de albine, încorporăm în produsele noastre ingrediente precum lăptișorul de matcă, uleiul de argan și untul de shea – toate acestea ca să ajungem la formula ideală. Și nu exagerăm – când vine vorba de sănătatea tenului, nu există loc de compromisuri.

No Comments

    Leave a Reply