Menu
Sfaturi de ingriire

Cosmetice naturale pentru hidratarea tenului

Cosmetice naturale hidratare

Foarte multe persoane susțin că hidratarea este ceva de care au nevoie doar persoanele cu pielea uscată sau deshidratată. Fals! Hidratarea la nivelul pielii este la fel de importantă precum hidratarea internă, adică celebrii doi litri de apă pe zi. Corpul nostru are nevoie de apă pentru a arăta și a se simți bine. La fel stau lucrurile și când vine vorba de piele. Spre deosebire de hrănirea pielii, hidratarea nu este opțională. Fără cosmetice naturale care să păstreze apa la nivelul pielii, aceasta devine uscată și expusă factorilor de mediu care duc la îmbătrânirea prematură a tenului.

Ce ar trebui să conțină o cremă hidratantă

Dacă atunci când vine vorba de aportul intern de apă, este suficient să fim atenți să o consumăm, când vine vorba de piele avem nevoie de cremă hidratantă. Însă care sunt secretele alegerii unei creme eficiente? Este important să ne uităm pe etichetă și să ne asigurăm că acel produs conține ingrediente de top care ajută la captarea, reținerea și asimilarea apei la nivelul pielii. Crema hidratantă de la Apiterra conține două ingrediente utile în hidratare: extractul de Caesalpinia Spinosa și miere de albine 100% pură, din stupine ecocertificate din Transilvania.

Aceste extracte prețioase oferă hidratare în profunzime, încă de la aplicare, și o senzație de confort pe tot parcursul zilei. Pe lângă hidratare, crema hrănește pielea cu ajutorul altor ingrediente naturale: lăptișor de matcă BIO, Aloe Vera, unt de shea și unt de cacao.

Ce produse folosim pentru un boost de hidratare

Dacă la tinereţe tenul normal are nevoie doar de cremă hidratantă, pe măsură ce trece timpul acesta devine din ce în ce mai expus la soare și la factorii de mediu. Cum și capacitatea de regenerare a celulelor pielii scade pe măsură ce vârsta crește, avem nevoie și de alte produse pentru un plus de hidratare. Esențial este un ser intensiv hidratant, care ar trebui să conțină acid hialuronic cu greutate moleculară mică. Acesta are capacitatea de a reține apa și în straturile profunde ale pielii, fiind esențial în combaterea îmbătrânirii premature. Fiindcă Apiterra și-a propus să ofere cosmetice naturale de calitate, serul conține și alte ingrediente prețioase: miere de salcâm BIO, lăptișor de matcă BIO, ceramide vegetale, coenzima Q10, Aloe Vera și un complex activ din plante.

Zona delicată a ochilor este prima care arată semnele îmbătrânirii. Cum aici apar riduri care vor deveni profunde, această zonă are nevoie de produse speciale, așa cum este Serul intensiv antirid contur ochi. Acesta conține atât ingrediente esențiale în hidratare, precum miere de salcâm BIO și acid hialuronic, cât și un complex activ din ceai verde, rodii și cafeină, pentru estomparea pungilor inestetice și a cearcănelor. În plus, conține și un alt ingredient inovator: extract din flori de hibiscus. Acesta umple ridurile existente, cu efect de filler și previne apariția celor noi. Când vine vorba de cosmetice naturale esențiale pentru hidratarea tenului, Apiterra propune variante de calitate la prețuri prietenoase.

No Comments

    Leave a Reply