Menu
Apiterra / Produse / Rutine de ingrijire / Sfaturi de ingriire

Cum aleg o lotiune tonica potrivită pentru mine

Astăzi îți arătăm de ce ar trebui să ai o lotiune tonica în rutina ta de îngrijire. Frumusețea vine, cu siguranță, din interior. Dar putem și să o potențăm din exterior, atât timp cât îi dăm pielii ingredientele naturale de care are nevoie. Dacă ești curioasă ce ai putea îmbunătăți la rutina ta de îngrijire, uite o idee: adaugă o loțiune tonică. Un astfel de produs (toner sau loțiune tonică) te va ajuta să cureți pielea, dar și să o pregătești pentru următoarele etape. 

De ce să aleg o loțiune tonică

O loțiune tonică poate nu pare un pas necesar – însă vei vedea că face o diferență reală în cum arată pielea ta. Și asta nu e tot: o piele tonifiată este o piele care se simte complet diferit, mai revigorată și mai luminoasă. 

Dacă simți că tenul tău are acel aspect tern, lipsit de vitalitate, o loțiune tonică e produsul de care ai nevoie. Și, din fericire, o lotiune tonica face mai mult de atât: pregătește tenul pentru următorii pași din rutină. Practic, acesta se va bucura la maximum de efectele cremelor și tratamentelor aplicate ulterior. 

lotiune tonica

Cum introduc lotiunea tonica în rutină

Pentru a avea un ten impecabil nu ai nevoie de zeci de pași: noi, la Apiterra, credem în puterea simplității. De aceea ne place să conturăm rutine simple, dar eficiente. În ceea ce privește loțiunea tonică, pe ea o vei folosi după produsul de curățare și înainte de cremă sau alte tratamente. 

Astfel, vei asigura o bază complet curată și pregătită pentru tratamentele pe care le folosești. Pielea ta merită să fie netedă, catifelată, fără linii fine și oboseală vizibilă. De aceea am formulat, cu ingrediente sănătoase și natural, culese din Transilvania, trei loțiuni tonice ideale pentru fiecare dintre nevoile tenului.

Cum aleg o lotiune tonica potrivită pentru mine?

Tonicele florale de la Apiterra sunt îmbogățite cu nutrienți care îți vor oferi prospețime și catifelare. Deși toate tonicele îți vor revigora și pregăti tenul, ți-am pregătit trei variante de loțiuni tonice, potrivite pentru fiecare problemă în parte. Așa că iată de ce ar trebui să ții cont atunci când alegi o loțiune tonică: 

Pentru tenul uscat

Optează pentru un toner hidratant cu acid hialuronic pur și apă de trandafiri. Dacă ai senzația de piele care te strânge, cel mai probabil ai nevoie de extra-hidratare. Poți obține asta cu ajutorul ingredientelor naturale precum mierea de salcâm bio si acid hialuronic. Loțiunea tonică hidratantă va tonifia și hrăni în profunzime pielea, păstrând-o revigorată pentru întreaga zi.

Ce lotiune tonica să alegi pentru tenul acneic 

Alege o lotiune tonica ce va ține sebumul sub control. Dacă ai tenul gras, e vital să alegi un complex de active eficiente în ce privește uleiul produs de piele. De asemenea, un ingredient cu care tenul tău se va înțelege de minune este propolisul, care este cel mai eficient antibiotic natural. Nici argintul coloidal nu trebuie să lipsească dintr-o loțiune tonică pentru tenul gras, pentru că va distruge membrana celulară a bacteriilor. 

lotiune tonica

Ce lotiune tonica să alegi pentru tenul gras

Alege o loțiune tonică pentru ten gras; acest produs este îmbogățit cu apă de lavandă și extract de castravete, ingrediente cu efect antiinflamator și astringent. Un astfel de toner va echilibra producția de sebum și va preveni apariția coșurilor. 

O loțiune tonică va face diferența în rutina ta de îngrijire – și ar trebui să adopți acest pas în rutină pentru că e atât de ușor de încorporat! Loțiunea tonică se aplică ușor cu o dischetă demachiantă și intră instant în piele, deci o poți folosi chiar și atunci când te grăbești. Și pielea ta îți va mulțumi. 

La Apiterra, suntem fascinați de naturalețe. De aceea, toate loțiunile noastre tonice sunt florale, fiind îmbogățite cu ingrediente bio, culese din inima Transilvaniei. Din inima Transilvaniei, direct către a ta. 

 

No Comments

    Leave a Reply