Menu
Produse / Rutine de ingrijire / Sfaturi de ingriire

Ce e un ser de față? 5 motive să introduci un serum în rutina ta

„Nu am nevoie de un ser de față, folosesc cremă.” Ai auzit vreodată pe cineva spunând asta? Sau… poate ai spus-o chiar tu? Dacă da, lasă-ne să îți dovedim contrariul: un ser facial îți întregește cu adevărat rutina de îngrijire a tenului. 

Un ser facial nu doar că accentuează proprietățile cremei hidratante, însă are rol de tratament pentru probleme cutanate specifice. Ți-am pregătit o listă cu 5 motive pentru care ar trebui să introduci serurile faciale în rutina ta: 

A spus cineva „hidratare”? 

Dacă ai tenul uscat, un ser intensiv hidratant va deveni aliatul tău de încredere – pentru un ten uscat crema hidratantă nu este suficientă, de aceea e necesar să alegi un ser de față potrivit. 

Serurile hidratante întăresc bariera protectoare a pielii, stimulând regenerarea celulară, asigurând o hidratare de lungă durată. Dacă îți dorești un ten hrănit în profunzime, încearcă un ser prețios care îți va catifela pielea, făcând să dispară acea senzație de piele care „strânge”. 

Ameliorează și tratează acneea

Din rutina de îngrijire a unui ten gras, cu tendință acneică, nu ar trebui să lipsească un ser-tratament antiacneic. Alege un ser care conține ingrediente antibacteriene, antiinflamatoare și antifungice. Două astfel de ingrediente sunt extractul de salcie și argintul coloidal, care grăbesc vindecarea petelor post-acneice. Deci, un ser de față antiacneic nu doar că tratează acneea care există, însă și previne apariția noilor coșuri. 

Producție de colagen stimulată = riduri diminuate

Odată cu înaintarea în vârstă și cu expunerea la factorii de mediu, pielea noastră are de suferit. Da, vorbim despre riduri și linii fine. Din nefericire, aceste aspecte ne fac tenul să pară îmbătrânit – însă un ser antiaging va fi ideal pentru estomparea și eliminarea ridurilor, liniilor fine și petelor hiperpigmentare. Motivul? 

Un ser antiaging are ingrediente precum acid hialuronic și coenzima Q10, ingrediente care stimulează producția de colagen, diminuând efectele radicalilor liberi. Deci, vei preveni îmbătrânirea pielii și apariția ridurilor, dar și a liniilor fine. 

Un ser de față protejează pielea sensibilă 

Dacă ai pielea sensibilă, probabil senzația de mâncărime, disconfort și roșeață nu îți sunt necunoscute, nu? Ei bine, află că un ser calmant va deveni prietenul tău de cursă lungă – cu proprietăți antiinflamatorii, antiiritante și hidratante, un ser facial va hidrata și proteja pielea împotriva factorilor de mediu, poluării și stresului. Practic, vei uita de iritații – cum ar fi să scapi de acea roșeață care apare când e prea frig afară? 

Iluminare și revitalizare

Ți se pare că tenul tău este tern, lipsit de elasticitate și de acea strălucire sănătoasă? Ei bine, un ser intensiv revitalizant  are rezolvarea problemei tale. Cu un conținut ridicat de acid hialuronic și lăptișor de matcă BIO, serul revitalizant diminuează efectele radicalilor liberi. Asta înseamnă că previne îmbătrânirea pielii: și ai parte de o îmbunătățire generală a aspectului tenului. Cu alte cuvinte, vei avea în sfârșit pielea catifelată și strălucitoare la care ai visat. 

 

Un ser de față de tip tratament îți va duce rutina de îngrijire la un nou nivel – nu e suficient să folosești o cremă hidratantă. Tenul tău merită mai mult: merită un tratament care să-i targeteze problemele specifice, indiferent dacă vorbim despre riduri, lipsa hidratării, acnee sau roșeață. 

No Comments

    Leave a Reply