Menu
Sfaturi de ingriire

Ser natural: ce este, care sunt beneficiile și cum se folosește

apiterra ser natural

Serul este un produs îngrijire a tenului pe care pe care îl putem aplica după curățarea tenului și înainte sau după crema de față, în funcție de instrucțiunile de pe ambalaj. Acesta este menit să potențeze efectele cremei hidratante, dar are și scopuri specifice: antirid, antiaging, antiacnee sau plus de strălucire. Un ser natural este produsul perfect în acest scop, deoarece conține ingrediente cu molecule mai mici, care pot pătrunde adânc în piele și o pot hrăni în profunzime cu diferite ingrediente active. Toate aceste lucruri transformă serul într-un produs esențial pentru a completa ritualul zilnic de îngrijire a tenului.

Ce tip de ser alegem și de ce

Serurile sunt mult mai mult decât simple produse hidratante, așa cum este o cremă de față, de exemplu. Deși un ser natural conține multe ingrediente hidratante, precum acidul hialuronic pur, acest lucru nu îl transformă într-un produs hidratant și atât. Loțiunile și cremele de față sunt mai bogate și creează o barieră la nivelul pielii, pentru menținerea ingredientelor active pe parcursul zile, în timp ce serurile au concentrații mai mari de ingrediente active, pentru efect intens, imediat, dar și pe termen lung. De aceea, cea mai bună modalitate de a alege corect serul de față este de a ne ghida după efectul pe care ni-l dorim.

Așadar, când vine vorba de un ser natural, alegem Serul intensiv antiaging de la Apiterra pentru a întârzia apariția fenomenului de îmbătrânire la nivelul pielii. Pe lângă miere de salcâm BIO și lăptișor de matcă BIO de la stupine din inima Transilvaniei, serul conține și alte ingrediente naturale prelucrate la rece. Printre acestea se numără acidul hialuronic pur, cu greutate moleculară mică, care este esențial în hidratare, dar și extractul de panseluțe, care ajută la retenția acestuia. În plus, colagenul marin din compoziție ajută la restabilirea nivelului optim de colagen, care scade odată cu vârsta, iar Coenzima Q10 luptă cu efectele radicalilor liberi la nivelul pielii.

Pentru un plus de fermitate, redefinirea conturului feței și restructurare vizibilă a pielii ideal rămâne Serul intensiv restructurant. Acest produs pe bază de extracte apicole BIO propune și un complex de 7 ingrediente active naturale pentru efecte vizibile, imediate și de durată. Peptidele din compoziție asigură efecte care au fost demonstrate clinic. Acestea ajută la menținerea elasticității pielii, asigură fermitatea acesteia, în timp ce restructurează și netezesc tenul. Ridurile se vor reduce în dimensiuni, iar pielea va rămâne frumoasă și strălucitoare datorită lor, dar și cu ajutorul acidului hialuronic și al Coenzimei Q10 din compoziție. Un secret? Acest ser natural conține și extract din vin de gheată, care reduce adâncimea ridurilor în 30 de minute de la aplicare, conform studiilor clinice.

Un ser natural pentru tenul sensibil

Pielea sensibilă, reactivă și predispusă la apariția mâncărimilor și iritațiilor nu trebuie ignorată. Aceasta are nevoie de un ritual complet de îngrijire, care ar trebui să includă și aplicarea unui Ser intensiv calmant ten sensibil, așa cum este cel de la Apiterra. Cu 99% ingrediente de origine naturală, acesta are multiple efecte benefice pentru tenul sensibil: este antiinflamator, antiiritant, reparator, hidratant, antioxidant și antiaging. Conține miere de tei BIO și lăptișor de matcă B, dar și Panthenol, un ingredient care ajută la păstrarea hidratării și are efect antiinflamator și regenerant. În plus, serul conține și alte ingrediente naturale cu efect calmant, precum extractul de gălbenele și Aloe Vera.

 

No Comments

    Leave a Reply