Menu
Sfaturi de ingriire

Vitamina C naturală și beneficiile ei pentru ten

apiterra Vitamina C naturala radiance

Tenul nostru este o adevărată oglindă a stării de sănătate și frumusețe, pe care o și protejează. Funcția principală a pielii este de a constitui o adevărată barieră împotriva factorilor nocivi de mediu, precum expunerea la soare, poluarea și intemperiile. Astfel, pielea este compusă din trei straturi: unul exterior – epiderma, care asigură funcția de barieră și alte două care asigură pielii rezistență și elasticitate și oferă suport nutritiv epidermei. Pielea normală conține concentrații mari de vitamina C, care susține multiple funcții ale pielii, stimulând sinteza de colagen și oferind protecție împotriva radicalilor liberi, dar și împotriva foto-îmbătrânirii.

Produse cosmetice naturale cu vitamina C

Beneficiile acestei vitamine pentru piele nu se limitează la protecția pe care o oferă împotriva îmbătrânirii premature. Unul dintre beneficii este dat de faptul că, odată aplicată la nivelul pielii, aceasta declanșează un proces de accelerare a producției de colagen și elastină. Aceste două proteine naturale ajută pielea să rămână fermă, elastică și strălucitoare. Vitamina C poate ajuta atât la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, cât și la uniformizarea și iluminarea tenului. De aceea, Apiterra a creat Crema radiance, cu miere de salcâm și lăptișor de matcă BIO din Transilvania, care conține și această vitamină esențială pielii.

Din compoziția acestei creme face parte și un complex floral unic, dar și argint și aur coloidal, pentru stimularea regenerării celulare și menținerea aspectului radiant. În plus, pentru că vorbim despre produse cosmetice naturale, crema este produsă la rece în România, pentru a păstra toate proprietățile ingredientelor, și conține 98% ingrediente naturale.

Creme naturale cu vitamina C și produse complementare

Vitamina C previne și reduce efectele negative provocate de expunerea la soare și UV. Cu toate acestea, nu vorbim despre protecție solară în adevăratul sens al cuvântului, deoarece această vitamină esențială pielii nu absoarbe lumina UVA sau UVB. Deși proprietățile antioxidante ale vitaminei C protejează pielea împotriva daunelor provocate de radicalii liberi și soare, produsele cu factor de protecție solară rămân la fel de importante. Acestea trebuie folosite alături de orice produse cosmetice naturale cu vitamina C, ori de câte ori ne expunem la soare, mai ales vara. În plus, pentru a ne asigura că pielea este uniformă și strălucitoare, este important să optăm și pentru un ser cu efect intens, alături de crema de față.

Apiterra propune un Ser intensive radiance, cu 99% ingrediente de origine naturală. Pe lângă mierea de salcâm și lăptișorul de matcă bio prelucrate la rece, acest ser conține și alte substanțe esențiale pentru o piele strălucitoare. Extractul din perle negre din compoziție este bogat în aminoacizi și potențează efectele vitaminei C, întărind bariera protectoare a pielii. Aurul și argintul coloidal sunt alte ingrediente premium cu efecte antiinflamatoare, antiaging și rol important în regenerarea celulelor pielii. Pentru sănătatea tenului și strălucire!

No Comments

    Leave a Reply