Menu

Bine ai venit in lumea Apiterra!

Dragostea pentru natura si traditia familiei noastre in apicultura, animate de grija pentru calitate, ne-au determinat sa va oferim de aproape 30 de ani produse apicole pure.

Cunoasterea beneficiilor extraordinare ale produselor apicole asupra pielii si pasiunea noastra pentru o ingrijire atenta cu produse naturale, compatibile cu tenul, au dus la nasterea cosmeticelor naturale Apiterra.

Ca urmare a cercetarii intense am descoperit cum sa imbinam produsele apicole BIO din Transilvania cu extracte naturale din plante pentru a obtine efecte vizibile.
Gama noastra variata acopera nevoile tuturor tipurilor de ten si ofera beneficii reale pe termen lung.  

Produsele cosmetice fac parte din viata noastra cotidiana iar pielea noastra, cel mai mare organ al corpului uman, absoarbe ceea ce noi aplicam pe ea. Din respect fata de pielea noastra si de natura, noi la Apiterra, am ales sa selectam atent ingrediente naturale de calitate si sa formulam retete ce contin pana la 100% ingrediente de origine naturala.

Felul in care sunt preparate produsele cosmetice este la fel de important precum ingredientele folosite. In timpul procesului de fabricatie, mentinem temperatura la un nivel scazut si constant. Astfel ca producerea la rece permite ingredientelor active sa isi pastreze intacte si active proprietatile.