Menu
Apiterra / Ingrediente naturale / Rutine de ingrijire

Aur coloidal – de ce să incluzi în rutina ta cosmetice cu aur și argint coloidal

Orice femeie își dorește să aibă un ten cât mai strălucitor, plin de vitalitate și sănătate. Probabil și tu ai bijuterii din aur sau argint, dar te-ai gândit că și pielea ta poate „purta” aceste metale prețioase? În cosmetică se folosesc încă din Antichitate argint și aur coloidal. Ele sunt două ingrediente iubite de egipteni, romani și inclusiv de japonezi pentru proprietățile lor. 

Cea care a promovat cel mai mult aurul în îngrijirea pielii, a fost nimeni alta decât regina frumuseții, Cleopatra. Dacă fântâna tinereții chiar există și este făcută din…aur? Ți-am pregătit astăzi 5 motive pentru care ar trebui să ai cel puțin un produs cosmetic cu argint sau aur coloidal în rutina de îngrijire. 

Aur coloidal = zero riduri 

Cine nu visează la un ten catifelat, ca de porțelan, lipsit de riduri și linii fine? Chiar dacă nu putem da anii înapoi, măcar putem opri timpul în loc pentru o secundă. Primul motiv pentru care ar trebui să îți dorești un produs cu aur coloidal în rutină este rolul său anti-aging. Aurul coloidal reduce liniile fine și apariția ridurilor, fiind ideal pentru tenul matur. Stimulând reînnoirea celulară, aurul coloidal va menține pielea catifelată și elastică.

Ser antiacnee cu argint și aur coloidal

Elasticitate și strălucire

Dacă te confrunți cu un ten tern, lipsit de elasticitate și vitalitate, trebuie să incluzi în rutina ta un produs cosmetic cu argint sau aur coloidal. Aceste ingrediente sunt ideale pentru un ten uscat sau matur, deoarece re-aduc la viață aspectul pielii. Ele o fac să pară mai elastică și fermă. 

Tratează petele și uniformizează nuanța pielii

Cu toții visăm la o piele uniformă, lipsită de pete hiperpigmentare, nu? Ei bine, un produs de îngrijire cu argint și aur coloidal ne va îndeplini dorința. Aceste ingrediente-minune sunt ideale pentru uniformizarea nuanței pielii, dar și pentru tratarea petelor. Aurul și argintul coloidal sunt „responsabile” și de tratarea efectelor nocive ale razelor UV asupra pielii. Deci, au rol atât de protecție și prevenție, cât și de tratament.

Aur coloidal pentru prevenirea și tratarea coșurilor 

Ne plac atât de mult cosmeticele cu argint și aur coloidal nu doar pentru că au super-beneficii, ci și pentru că sunt potrivite tuturor tipurilor de ten. De exemplu, sunt ideale pentru tenul acneic: ambele sunt ingrediente antibacteriene. Iar asta înseamnă că vor preveni coșurilor și vor estompa petele post-acneice.

Dacă îți dorești un ten tânăr, radiant și lipsit de imperfecțiuni, te invităm să încerci produsele Apiterra cu argint și aur coloidal. Serul intensiv radiance va fi aliatul tău mai ales acum, în sezonul rece, iar crema antiacnee te va ajuta să ții la distanță coșurile. Și nu uita: natura e dulce, de aceea ar trebui să îi faci loc în rutina ta de îngrijire a tenului. 

No Comments

    Leave a Reply