Menu
Antiaging / Sfaturi de ingriire

Îngrijire antiaging: diferența dintre produsele antiaging și produsele antirid

apiterra antiaging

Îmbătrânirea este un proces firesc de care nimeni nu este scutit pe parcursul vieții, însă asta nu înseamnă că este unul plăcut sau dorit. Societatea noastră a pus mereu preț pe tinerețe, sănătate și frumusețe, iar acum acestea sunt mai apreciate ca oricând. Atât produsele antiaging, cât și produsele antirid, sunt destinate menținerii sănătății și frumuseții pielii și prevenirii îmbătrânirii premature. Însă există și câteva diferențe. Cea mai importantă constă în faptul că produsele antiaging își propun să prevină și să încetinească efectele îmbătrânirii la nivelul tenului, în timp ce produsele antirid sunt ideale pentru diminuarea ridurilor și netezirea pielii în zonele predispuse.

Antiaging, primul pas împotriva îmbătrânirii premature

Numim antiaging acele produse care încetinesc și combat efectelor îmbătrânirii asupra tenului, așa cum este Crema antiaging de la Apiterra. Cremele, serurile, dar și anumite medicamente pot fi utilizate cu succes pentru a gestiona procesul de îmbătrânire și a reduce efectele acestuia. Ca întotdeauna, este preferabil să optăm pentru o cremă de față naturală, care poate încetini și ameliora efectele apariției îmbătrânirii premature prin creșterea capacității de regenerare celulară. Coenzima Q10 și lăptișorul de matcă BIO sunt două ingrediente de top în acest sens, pentru că diminuează efectele radicalilor liberi și stimulează producția de compuși esențiali pielii.

În plus, orice cremă de față naturală cu efect antiaging trebuie să ofere hidratare la nivelul pielii, dar și să stimuleze elasticitatea și fermitatea. În acest scop, Apiterra propune formula de mai sus, care conține o serie de ingrediente speciale, precum acidul hialuronic cu masă moleculară mică, pentru hidratare perfectă, extract de rubarbă, care stimulează mecanismul de autohidratare la nivelul pielii și miere de salcâm BIO.

Antirid, despre estomparea semnelor lăsate de trecerea timpului

Produsele antirid sunt cele create pentru diminuarea ridurilor și a liniilor fine care apar din cauza trecerii timpului, atât la nivelul feței, cât și pe alte zone predispuse. O primă măsură de protejare a pielii împotriva ridurilor este utilizarea protecției solare pe durata expunerii la soare și în anotimpul călduros. Apoi, produsele antirid devin nu doar recomandabile, ci chiar necesare. Spre deosebire de cele antiaging, care au ca obiectiv principal stimularea regenerării pielii, produsele antirid au un alt scop: estomparea și eliminarea ridurilor și a liniilor fine. Apiterra propune Crema de zi antirid și fermitate, cu miere de salcâm BIO și lăptișor de matcă BIO din inima Transilvaniei.

Această cremă de față naturală conține o serie de ingrediente prețioase, precum extractul din fructe de baobab, recunoscut pentru efectele în estomparea ridurilor existente și în prevenirea apariției celor noi, colagenul marin, untul de cacao și untul de shea, care hrănesc pielea în profunzime. În plus, extractele apicole și toate celelalte ingrediente sunt prelucrate la rece, pentru a păstra intacte toate proprietățile benefice ale acestora. 98% din ingredientele acestei creme de zi sunt de origine naturală, iar o formulă complementară pentru ritualul zilnic de îngrijire are și Crema de noapte antirid și fermitate.

Fie că optăm pentru o cremă de față naturală antiaging sau pentru una antirid, ar trebui să știm că produsele de mai sus fac parte dintr-o gamă de cosmetice naturale, de calitate, pe bază de ingrediente apicole BIO. Dacă adăugam faptul că sunt produse în România, testate dermatologic și au prețuri prietenoase cu bugetul, vom face, cu siguranță, alegerea potrivită.

No Comments

    Leave a Reply